Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

7 Σούπερ Μάρκετ στο πλευρό των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!


7 μεγάλα Σουπερ Μάρκετ ξεκινούν καμπάνια με την προτροπή του "Κινήματος Πολιτών/Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε" για τη Στήριξη των Ελληνικών Προϊόντων.

Σε ανακοίνωσή της, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, αναφέρει ότι τα περισσότερα μεγάλα σούπερ μάρκετ δέχτηκαν το αίτημα να στηρίξουν ενεργά τον αγώνα για την προτίμηση & στήριξη των ελληνικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market, Βερόπουλος, Θανόπουλος, Γαλαξίας, Χαλκιαδάκης θα εκτυπώσουν αφίσες στις οποίες θα προβάλλεται το σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά».

Το σύνθημα θα τυπωθεί και στις πλαστικές τους σακούλες.

«'Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας.

  - Έτσι μετέχουμε και εμείς οι πολίτες ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας μας, τη στήριξη των αγροτών και παραγωγών μας, του τουρισμού μέσα στη χώρα μας. Έτσι στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ.

πηγή: in.gr

Εμείς ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι επαγγελματίες αλλά και καταναλωτές και να στηρίξουν τα προϊόντα της χώρας μας. 

Να υπάρχουν σε εμφανή σημεία στα ράφια, να υπάρχει λεπτομερής αναγραφή πληροφοριών στις ετικέτες για τον τόπο παραγωγής τους αλλά και αποφευχθεί το "βάπτισμα".

Ο επαγγελματίας πρέπει να σκεφτεί και σαν καταναλωτής προκειμένου να παρέχει ασφαλή ελληνικά προϊόντα και να σκέφτεται τον συνάνθρωπο του και σίγουρα δεν θα χάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου